onsdag 23 mars 2011

Mer vintage åt Stellas

Idag bloggas så min 3:e o sista Lo i temat Vintage på stellas där ni oxå kan läsa om materialval m.m.

"Sluta med napp"


Fotona är från juni 2008 då Ellen valde att ge alla sina nappar åt rävungarna :) Hon samlade ihop alla sina nappar, la dem i en hink o traskade ut i skogen...söta lilla tjej!!

signatur

tisdag 22 mars 2011

Familj

Igår var det dags för ännu en måndagsskiss inne på swe. Här är min tolkning av skissen:
"Familj"

Fotot är det som publicerades i vår lokaltidning då Axel var nyfödd och är nästan det enda som finns på oss alla 4 tillsammans.
signatur

måndag 14 mars 2011

Mer vintage

Igår var det återigen dags för mig att blogga en vintagelayout åt Stellas.
Så här ser den ut:

"Växande kärlek"

För att läsa mer om min layout och materialval kan ni läsa här
signatur

lördag 5 mars 2011

Vintage på Stellas

Just nu pågår en vintage-tävling i Stellas lilla blogg och vi i teamet inspirerar er med att också skapa alster i vintage-stil. Idag är det min bloggdag där och jag visar då upp denna Lo:

"Keps"

Lite detaljbilder:


För att känslan av vintage skulle uppstå på denna lite "avskalade" Lo la jag på ett sepiafilter på fotot för att få det att se lite gammalt ut. Sedan knölade jag bokbladet, rev det på vissa ställen och distressade med distress ink för att det skulle se gammalt och slitet ut. Sedan chalkade jag kanterna på cardstocken också.

Det mönstrade pappret är en del av "PP - Sweetness - Picture perfect", sen har jag dekorerat med ett bibelblad, halvpärlor från inkido, spets, små metallblommor m.m. m.m. Allt detta hittar ni hos Stellas lilla butik

signatur