söndag 29 april 2012

Scrappar för fullt...

En sneakpeak av vad jag håller på med :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

tisdag 24 april 2012

Liten Ellen blåser bubblor

Fick helt oerhört vackra papper i mitt senaste dt-kit från stellas.se Dessa papper var från Bo Bunnys nya serie Country garden o de passade perfekt till sommarbilderna.
Jag letade fram äldre foton på Ellen som förblivit oscrappade o det var ju jätteroligt att scrappa dessa nu. Tänk vilken liten plutta hon var då :)
 "Blåsa bubblor"

För att veta exakt vad jag använt till denna layout får ni läsa här

signatur

torsdag 19 april 2012

Kombo 3:a

Idag presenteras en kombo 3:a inne i swe-bloggen. De 3 saker man ska ha med är följande: - Banners - Bling - Sömmar Jag nappade på denna utmaning för det här med banners har liksom inte blivit min grej, men det var ju superkul o blev en snygg detalj :) O man kunde ju kombinera dessa med blommor ändå ;)
"Idre"
Fotot är på barnen tillsammans med deras kusiner då vi besöker Fjätervålen/Idre i höstas. Här står de uppradade med Nipfjället bakom sig, tillsammans med Nipgubben :)
signatur

måndag 16 april 2012

Melissa Francess för Stellas.se

Melissa Frances och jag... Vi funkar väldigt bar ihop tycker jag :) Det var nämligen vad jag fick i mit senaste dt-kit från Stellas. Underbara, ljusa pastelliga med mycket rosa och blommor, precis såsom jag är :) Första layouten blev med ett foto på världens sötaste tjej, våran Ellen såklart!

"Midsommar i Annefors 2010"

Vill ni veta exakt vad jag använt till denna Lo, kika in här för att läsa materiallistan
signatur

måndag 9 april 2012

Blogcandy jag bara inte kan missa :)

Söta Ullis/Lillblomman firar 100000 besökare av bloggen o lottar ut världens bloggcandy. Naturligtvis är jag en av alla många som skulle vilja vinna :)

signatur

Scrapliftat till swe

Förra lördagen, den 30 mars, var det dags för ännu en scrapliftutmaning inne i swe-bloggen. Som designer för den bloggen valde jag att lifta upplägget på layouten som visades. Jag älskar skisser och scrapliftar och denna gång var inget undantag :)
Så här blev min lift:
"Kusiner"

Fototn på Ellen o Elsa som myser tillsammans i soffan.
signatur