torsdag 31 maj 2012

Kiss

Idag är det en teknikutmaning inne i swe-bloggen. Där ska man inspireras av en låt och jag scrappade denna layout. Upplägget har jag inspirerats från maj-skissen inne i C'est magnifique. Och det blev till slut en lite galen layout för att vara jag. Jag har använt modeling paste tillsammans med en stencil. Gjorde en tegelvägg, men efter att ha öst på med alla dekorationer så syns "tegelväggen" nästan inte iaf ;) Så kan det gå. Jag valde länge om jag skuylle ha med den gigantiska blomman el ej, men till slut tänkte jag: Varför inte! ;) Så nu sitter den där och denna layout måste jag nog pressa in i albumet, men det är smällar man får ta eller hur?

Allt material, förutom de små min-albetsstickersen och de gröna bladen kommer från mitt majkit från C'est magnifique. Ett scrapkit jag bara älskar!!
signatur

måndag 14 maj 2012

Bo Bunny för Stellas.se

Jag fick ju ett stort dt-kit med massor av papper nu sist så här är ännu en LO jag skapat för stellas.se med papper från Bo Bunnys serie "Country Garden"

"Våra 2 hjärtan"


Dessutom har jag för första gången någonsin gjort egna pappersblommor. Den stora ljusa blomman på nedersta fotot är gjord med hjälp av stansen "Whale of a punch - Retro flower". Jag stansade ut 3 st blommor och veckade kronbladen på 2 av de 3. Dessa 2 limmade jag ihop omlott. Sen klippte jag bort ett kronblad från den tredje utstansade blomman och limmade ihop den igen. Sedan limmade jag fast den på de övriga 2. I mitten limmade jag en miniros. Blev riktigt fint tycker jag. Men inte nog med det, jag provade även att rulla egna pappersrosor. I mitten droppade jag i pearl maker, vilket gjorden "blomman" komplett :)
signatur

måndag 7 maj 2012

Färgutmaning

I lördags var det åter dags för en färgutmaning inne i swe-bloggen. Självklart var jag med o tolkade färgschemat :) Jag gillar verkligen färgutmaningarna, skisserna o scrapliftarna som vi har där i bloggen. De triggar igång min skaparlust.
"En egen katt"
Ett härligt foto på Ellen och hennes kattunge,som numer är en ganska "stor" katt. Ett år har hon hunnit bli :) 
Allt material utom de glittriga hydrangea-blommorna och stickersbokstäverna kommer från maj månadskit från C'est Magnifique, I love it!!

signatur

torsdag 3 maj 2012

Cocoa Daisy

Det har varit en CC inne i Cocoa Daisys forum o här är en av de layouter jag gjort dit.

"Prinsessan Ellen"



Utmaningen var att använda 2 olika band och att göra något man aldrig gjort förut med band med minst ett av dessa 2 band. Jag valde en bred spets samt ett satinband. Satinbandet veckade jag med hjälp av en nål/pin. En läcker detalj som jag säkerligen kommer att göra fler gånger :)
Allt (utom bokstäver, halvpärlorna, det turkosa bandet + nålen samt den lilla turkosa rosen uppe till höger) kommer faktiskt från aprils kit från C'est Magnifique. Behöver jag säga att jag älskade detta kit!!

signatur

onsdag 2 maj 2012

Legotorn

Axel är inne i en byggar-period. Han bygger pussel och han bygger med lego. Han kan sitta tyst i flera timmar o bara bygga och bygga. Självklart måste det förevigas med en layout :) Passade på att scrappa dessa foton till en scrapliftsutmaning i swe-bloggen, en underbar layout av Danielle var det som vi i teamet liftade

"Legotorn"

Upptäckte då jag scrappat denna att cirklarna bildar "plupparna" på en legobit oxå :)

signatur