torsdag 23 augusti 2012

Under mitt paraply...

...är himlen alltid blå. Ja i detta fall är det så då mitt paraply är som en vacker sommarhimmel med vita stackmoln på ;)
Hur som helst var Axel hur söt som helst när han vandrade runt i Vimmerby med mitt stora paraply. Det är nästan bara stövlarna som syns :)
"under mitt Paraply"
O som vanligt har jag använt nästintill enbart material från mitt kit från C'est Magnifique kits. Detta är augustikittet. Bokstäverna är dock från mina tidigare "gömmor", liksom halvpärlorna.
Layouten är för övrigt gjord som ett inspirationsalster till måndagens skiss inne i swe-bloggen, en underbar skiss ritad av allas vår webmoster :)
// Åsa

söndag 19 augusti 2012

Knappar, fjärilar och cirklar

Ja så löd torsdagens teknikutmaningen inne i swe-bloggen. Hur tänker du då du hör den kombon?
Min kombo 3:a blev så här:
(ber om ursäkt för den usla avfotograferingen, men då jag scrappade i mörkret blev fotograferingen sen med blixt)
"prinsessor"
Söta Molly och Axel iförd varsin prinsessklänning :)

// Åsa

söndag 12 augusti 2012

Skissen v.31

Ja denna layout visade jag som dt-tjej för swe till Umenorskans härliga skissutmaning. Ni vet väl om att vi har nya skissutmaningar varje måndag i swe-bloggen...så tveka inte att besöka den då o då :)

"En bestämd ung dam"
Jodå...när man är 6 år så är man rätt så bestämd av sig...det är liksom den åldern som kallas för lilla puberteten så det är väl bara att med glädje vänta tills den "stora" puberteten infaller om si så där 6-7 år ;)

Ber om ursäkt för den lite suddiga layouten, men min kamera fick spunk o vägrade fokusera så detta var det bästa den kunde åstadkomma.

// Åsa