onsdag 21 december 2011

Julkalender i swe-bloggen

Varje dag öppnas en lucka inne i swe-bloggen under decembermånad (om ni har undgått att missa det ;) ) Under varje lucka visar designteamet upp sina scraprum/scrapvrår. Jag visade mitt rum den 6e december och så här såg det ut då

Skrivet av: Åsa (asali)
Så var det min tur att visa upp min lilla scrapvrå. Jag och maken delar på ett rum på övervåningen i vårt hus som agerar kontor, syrum och sraprum. Fast jag ska erkänna och säga att jag sitter där väldigt sällan...anledningen?...det drar för mycket från fönstret så det blir för kallt och maken har ännu inte hunnit byta fönsterlister. Men jag lever på hoppet ;)
Men annars är det rätt mysigt i min lilla vrå

Så här ser det ut då man kommer in i rummet.

Och från motsvarande håll:

O så här ser det ut från min plats

Jag förvarar mycket av mina saker i en stor scrapväska då jag ofta åker på träffar. Det blir träff med mina närmsta vänner varannan eller var tredje vecka faktiskt, så då är det lämpligt att förvara i zip-påsar.
Jag har allt från blommor och band till knappar och tags i zip-påsar i olika storlekar. Men självklart finns det en hel del i mina lådar också, såsom stämplar av diverse slag och stansar. Mina papper förvarar jag i en pappersväska vilket är det mest ultimata då man åker ofta på träffar, dessutom är risken för att de små barnen kommer åt pappren inte heller så stor ;)

Rubons, stickers och lite blommor har jag hängandes i krokar på väggen. Medans det mesta proppas ner i min verktygsväska (som för tillfället är lite överfull)

I hyllorna ovanför krokarna har jag blommor, knappar, dies, tidningar, mera stickers och lite band som jag sällan använder. Det jag använder mest har jag liksom närmast och detta hamnar sällan på hyllan.

Men det är sällan jag har så här städat...oftast råder det ett kreativt kaos på mitt scrapbord.

God jul!!
// Åsa
signatur

1 kommentar:

Åsa/asamia sa...

Å vad kul att få kika in i ditt rum, det är så roligt att se vad alla har på sina bord. Hoppas ni får en fin jul och nyårshelg.
Kram ♥