fredag 5 mars 2010

Ett år har gått...

Tittade på lite foton från ifjol och hittade en mapp med en massa magfoton som Elin och Hanna tog på mig då jag väntade Axel. Tänkt att det har gått ett helt år sen Axel kom till oss (eller nästan iaf, 1-års dagen är ju på söndag)
Det här fotot på mig tog Elin den 4:e mars -09 o vad vacker jag var. Gravida kvinnor är verkligen bland det vackraste som finns! Fast just då, kände jag mig allt annat än vacker, tyvärr.

Det här första året har bara sprungit iväg o allt jag gjort med skola o jobb har tyvärr gjort att den första tiden med Axel känns som bortblåst. Hur kändes det när jag höll honom första gången? Hur liten var han egentligen? Hur ljuvlig var doften från han smjuka bebishår? Det är frågor ingen riktigt kan beskriva för mig. Frågor som för alltid komer att vara obesvarade. Frågor som maler i mitt huvud, tillsammans med mitt ständigt dåliga samvete över att jag kanske har försummat hans första år bara för att jag var envis på att inte ta ett sabbatsår från skolan.
Men istället för att älta o fundera för mucket försöker jag att njuta desto mer av alla hans upptåg och busiga leenden nu.
signatur

1 kommentar:

Helena sa...

Du är en vacker kvinna!! Även "ogravid"!! Tror att du värdesätter tiden med dina barn oerhört även om ditt samvete säger nåt annat.... Fortsätt tro på det du gör!

Kram igen från vasalopps-soffan