onsdag 7 oktober 2009

Sötast!

Denna lille nyfikna kille är naturligtvis mammas sötaste kille...vem tycker inte att ens egna barn är sötast i världen ;-)
Axel är numer 7 månader och enormt nyfiken på livet. Allt som brummar verkar häftigt och han tittar storögt åt allt vad traktorer, lastbilar, motorcyklar...ja allt som brummar :)
Axel väger nu knappt 8 kg, är 66,5 cm lång, har 2 st tänder och drar sig fram på magen på golvet.
Han älskar att hoppa, till sin mor och fars förtret. Alltid kommer det lite kräks efter att man hoppat en stund. Och de som redan har barn vet att när man är 7 månader, äter man mat...mat som ofta innehåller tomat eller morot. Vilket resulterar i fula fläckar på kläderna.
Axel gillar också sladdar. Han blir kanske elektriker när han blir stor ;-). Vi upptäckte häromdagen bitmärken i batterisladden till laptopen...livsfarligt!
Sådär, lite kortfattad info om världens sötaste kille :)
signatur

3 kommentarer:

Helena i Hudik sa...

Tack för info om gokillen Axel!!! Träffar er allt för sällan och långt mellan gångerna blir det oxå så jag lusläser bloggen...

R har blivit morbror igen till en liten söt flicka... Kika in på lg så får du se!

Saknar Dig!

Åsa/asamia sa...

Söt som socker!!
Tack för senast, och tack för de vackra blommorna!

Anonym sa...

Hej Åsa! Lusläser oxå bloggen i brist på att vi inte träffas/pratar. Ska försöka ringa... SÖT är Axel iaf. Krama honom från en stolt moster. /Carola