tisdag 2 juni 2009

Snart är det sommarlooov!!

Nu är det äntligen sista veckan på denna termin och även på detta första år som högskolestudent...snart är det sommarlooov! Tjoho :)
Fick idag betyg i en av denna termins kurser o jag säger bara...TOP SCORE!!!! Högsta betyg och ett urtjusigt omdöme. Ska nog rama in det för bättre betyg o omdöme kommer jag kanske aldrig att få ;-)

5 kommentarer:

Helena i Hudik sa...

Stort GRATTIS till dig, välförtjänta betyg!! Tänk all tid du har lagt ner trots att du är småbarnsmamma!! Detta är priset du får så rama in det och ha det att titta på dom dagar det går tufft i höst!! Det är beviset på att allt går!

Kram Helena

Fnyz sa...

ååå va kul!! grattis! så himla skönt å gå på sommarlov med det i bagaget! å det trots att du varit gravid, fött barn å har nu två småbarn under ditt första år, tänk då hur bra de kan gå sen när du har det lite lugnare på den fronten :-D

kramar

Pylle sa...

Grattis vännen du är såååå värd att få toppen betyg. Din text blev super bra och all tid du lagt ner på den trots allt som hänt i ert liv under våren. Jag är så imponerad att du orkat och stolt över att ha en sån power mamma till vän. Ska bli skoj att få plugga med dig, faktiskt så jag börjar längta lite.
Kram och grattis igen, åå klart du ska rama in det.
// E

Trastegirl sa...

Grattis Åsa! Även om det var ett tag sen jag klev ur högskole-bubblan så komemr jag väl ihåg glädjen och stoltheten man kände när man fått bevis på att man gjort nåt bra! Håller med Elin, klart du ska rama in det! Kram M.

Åsa/asamia sa...

Stort Grattis!!!