torsdag 10 april 2008

Scrapträff, kalas, m.m.

Det var visst ett antal dagar sen jag uppdaterade här inne.
Anledningen är väl helt enkelt att jag var hemma och V.A.B:ade med en febersjuk dotter hela förra veckan. Inget roligt alls.
Enda ljusglimtarna var väl då jag lyckades med konsten att shoppa billigt på tradera =) Köpte kläder åt Ellen som kan vara superbra på dagis. Fyndade bl.a en kofta för 1 kr!!! Dessutom var det tjock kofta med söta virkade blommor som en detalj på bröstet o den var i topskick!

Ellen fyllde dessutom 2 år på fredagen och kan numer titulera sig som "Stora damen". Tyvärr, om man nu kan använda det ordet i scrapsammanhang, så fick maken o dottern fira födelsedagen på tu man hand. För jag och Hanna /fnyz hade packat ihop våra scrapgrejjer för att bege oss 10 mil norrut för att vara med på en scrapträff som anordnades av pappershuset i Hudik. Det var väl med blandade käsnlor som jag lämnade Ellen och Mattias på Ellens födelsedag för att åka o umgås med scrappande vänner. Dessutom var ju inte träffen förrän på lördagen (dagen efter), men vi hade bestämt oss för att sova över hos Helena eftersom vi hade med oss grejjer från Lilla Handarbetsboden och scrapbookbutiken.se som vi skulle sälja där.
Kom hem sent på lördagen och var helt "kokt" efter en mycket trevlig dag!!

På söndagen var det dags för kalas. Blev som barnkalas på förmiddagen då alla kompisar med deras barn kom. Och sen släktkalas på eftermiddagen. En lång dag som kantades av mycket tårta och paket! Helt perfekt om ni skulle fråga Ellen =)






Senare ikväll bloggas det lite nytt på scrapfronten, men tills dess får ni hålla tillgodo med dottern =)

Tack för titten!

//Åsa

Inga kommentarer: